Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Bert Vissers onderneemt met Streekmarkt
2/5/2012

Bert Vissers (oud-student PHL-toegepaste informatica, winnaar laptopaward én huidig cursist KMO-management) is de zoon van zelfstandige bloemenkwekers uit Munsterbilzen. Hij kreeg het ondernemen met de pollepel binnen. Bert heeft nu zijn eigen webshop gelanceerd: www.streekmarkt.be , een mooie webshop die online streekproducten verkoopt.

Bert Vissers bouwde een jarenlange ervaring op in de ICT-wereld en houdt zijn kennis en vaardigheden up-to-date door permanente bijscholing. Gepassioneerd door de Bourgondische geneugten des levens, besloot hij beiden te combineren in deze webshop. Het resultaat mag er zeker zijn!

Streekmarkt.be richt zich tot iedereen, zowel bedrijven als particulieren zijn welkom. Bij Streekmarkt.be vindt u pure producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Omdat fair trade hoog in het vaandel gedragen wordt, moeten alle leveranciers van Streekmarkt kunnen aantonen dat zij respect hebben voor de natuur, het milieu en dierenwelzijn. Bovendien kiest Streekmarkt voor ambachtelijke bereidingen omdat pure smaken geen chemische additieven nodig hebben. Streekmarkt.be is een transparante webshop. U kan eenvoudig online producten bestellen en betalen. Wanneer u een productcategorie selecteert, ziet u van deze producten meteen de prijs zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u klaar bent met winkelen, kan u de bestelling en verzendingskosten met slechts enkele muisklikken betalen. Korte tijd later wordt uw bestelling geleverd op het door u opgegeven adres.

Verschenen

Lees hier het artikel van HBVL: http://www.hbvl.be/limburg/bilzen/extern-bert-vissers-creeert-website-voor-streekproducten.aspx

Lees hier het artikel van Made in Limburg: http://www.madeinlimburg.be/nieuws/bilzenaar-maakt-webshop-met-streekproducten/?utm_source=mil&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=weekly