Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Manager@Breakfast

Dpt. PHL-Business en PHL-Congress van de Provinciale Hogeschool Limburg (PHL) willen actief inzetten op het stimuleren en beleven van ondernemerschap. 

Al jarenlang investeren we in een leeromgeving waarbinnen aantrekkelijk, uitdagend en inspirerend businessonderwijs wordt aangeboden. Ons doel is de student niet alleen theorie bij te brengen, maar daarbij ook een actieve koppeling te maken met de bedrijfswereld. Het is daarbij van groot belang dat studenten en (KMO-)bedrijfsleiders elkaar veelvuldig kunnen ontmoeten.

De ontbijtsessies 'Manager@Breakfast' passen wonderwel in deze strategie. De studenten maken hierdoor kennis met verschillende facetten van het ondernemerschap via getuigenissen van doorwinterde en succesvolle bedrijfsleiders. Zij komen vertellen over hun managementvisie, de valkuilen, de successen en de tegenslagen. Rolmodellen spreken in die zin tot de verbeelding en kunnen inspirerend zijn, niet alleen voor de huidige generatie businessstudenten, maar ook voor collega-bedrijfsleiders of managers.

Voor meer informatie mag u steeds contact opnemen met:

Dhr. Jean-Pierre Segers, departementshoofd dpt. PHL-Business, +32(0)11 238 778, Jean-Pierre.Segers@phl.be
Dhr. Gerrit Schuermans, diensthoofd PHL-Congress, +(0)11 238 751, Gerrit.Schuermans@phl.be

  • Programma
  • Terugblik
  • Partner(s)
  • Raadpleeg hier de PHL-Congress agenda met het volledige aanbod.