Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
PHL-Music op Playfestival
17/9/2010

Play festival is hét ontdekkingsfestival van Limburg! Gedurende 2 dagen nl. 1 en 2 oktober kan je op 6 podia in de Hasseltse Muziek-o-Droom genieten van een zeer uitgebreide affiche met een aantal goed boerende PHL-Music-bands.

Je kan er nieuwe muziek ontdekken op intieme podia in clubformaat! In 2 dagen kan je je doorheen het gebouw van Muziek-o-droom door ruim 50 acts in de meest uiteenlopende genres laten verrassen. Op vrijdag staat dance centraal en zorgen nieuwe dj's en live acts uit de electro-, drum'n bass- en dubstep-scene voor een gigantisch feestje. Op zaterdag kan je nieuwe pop, indie, new folk, electronica en veel gitaren ontdekken. De perfecte start van het clubseizoen!

Pik zeker ook de PHL-Musicstudenten mee. Tip: Alt, een electronicaproject van 2 studenten electronica PHL-Music zijnde Niels Servranckx en Toon Janssens. Ook de band Styrofoam van electronica-docent PHL-Music Arne van Petegem staat op de affiche.
Alsook Broken Glass Heroes met drumdocent PHL-Music Marc Bonne.

Play warm-up met PHL-bands!

En het is nog niet gedaan. Ter opwarming kan je nog een bijkomende PHL-band afvaardigen naar het Play-festival want op woensdag 29 september vanaf 12u strijden 3 PHL-bands voor de allerlaatste plaats op de affiche.
Dit vindt plaats onder de luifel van de Provinciale bibliotheek Hasselt. 
De drie bands zijn Statue, Come Alive en The Rocket en ze krijgen ieder 30 minuten de tijd om te bewijzen waarom zij het podium mogen delen met Part Chimp, Joe Gideon & The Shark, Eat Lions en Wallace Vanborn.

En jij kiest wie wint! Je stemt via een stemformulier en maakt zo zelf kans op gratis Play-tickets voor vrijdag of zaterdag! 
Kom dus op woensdag 29 september massaal naar de Provinciale bibliotheek van Hasselt waar stipt om 12u Come Alive aftrapt.

De geluidstechnische opvolging van de Play warm-up optredens zijn volledig in handen van PHL-studenten muziektechniek.

Programma:

12u00 - 12u30: Come Alive
12u45 - 13u15: Statue
13u30 - 14u00: The Rocket

 Statue           The Rocket

 

Meer info over Play festival: http://www.play2010.be