Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Inschrijfstop voor 1° bachelor Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de PHL
16/9/2010

De opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Provinciale Hogeschool Limburg (PHL) heeft een onvoorzien hoog aantal inschrijvingen voor het academiejaar dat volgende maandag 20 september start.

 

Er zijn reeds 240 nieuwe studenten ingeschreven en er moet nog ruimte voorzien worden voor de PHL-studenten die hun eerste bachelor zullen bissen. De PHL ziet zich genoodzaakt om de inschrijving van nieuwe studenten voor deze opleiding vanaf donderdag 16 september 2010 stop te zetten om te kunnen waarborgen dat de ingeschreven studenten een degelijke opleiding kunnen genieten met voldoende infrastructureel comfort.

De beschikbare infrastructuur aan les- en praktijklokalen zal maximaal benut moeten worden om al de reeds ingeschreven studenten te kunnen huisvesten. De PHL draagt kwaliteit hoog in haar vaandel. Deze evolutie was na de reeds grote stijging van vorige jaren niet voorspelbaar.

Nieuwe studenten die zich alsnog wensen aan te melden voor de opleiding, zullen op een reservelijst geplaatst worden in volgorde van aanmelding en zullen vervolgens verwittigd worden wanneer er opnieuw plaatsen vrijkomen ten gevolge van studenten die zich kort na de start van het academiejaar uitschrijven uit de opleiding, om hen alsnog de mogelijkheid te bieden om in te schrijven voor de opleiding.

Inschrijven voor de opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie is nog steeds mogelijk in de andere instellingen die deze opleiding aanbieden, nl. Katholieke Universiteit Leuven, Artesis Hogeschool Antwerpen, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Gent, Arteveldehogeschool Gent en Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende.

Verschenen

Bekijk hier de videoreportage van het VRT journaal

Bekijk hier de videoreportage op TVLimburg

Bekijk hier een aanvullend artikel in het Belang van Limburg