Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Combinatie werken / studeren

De Vlaamse regering hecht er veel belang aan dat iedereen zijn of haar talenten maximaal kan ontplooien. Het moet mogelijk zijn om op elk moment van je leven verder te studeren en zo op te klimmen naar een niveau dat het best bij je past. Alle obstakels die dit streven in de weg staan, moeten uit de weg geruimd worden. In die optiek wordt er veel geÔnvesteerd in het ontwerpen van zogenaamde aanvullingstrajecten die een verdere doorgroei moeten bevorderen.

De PHL biedt aan mensen die een graduaatdiploma hebben behaald aan het PCVO Handel te Hasselt de mogelijkheid om via een aanvullingstraject - om en bij de 60 studiepunten - een bachelordiploma te behalen. Dit diploma zal in de toekomst steeds meer gegeerd zijn. Het wordt immers in heel Europa erkend en krijgt steeds meer waarde op de arbeidsmarkt.

Dankzij de nauwe samenwerking tussen de PHL en het PCVO Handel Hasselt is het sinds september 2009 mogelijk een bachelordiploma te behalen voor de volgende afstudeerrichtingen:

         Accountancy-fiscaliteit

         Marketing

         Logistiek

         Rechtspraktijk

         Management assistant

         Bedrijfsvertaler-tolk

         Toegepaste informatica

 

Voor de afstudeerrichtingen Accountancy-fiscaliteit, Marketing en Logistiek kan de student in een modeltraject in 3 jaar een graduaatsdiploma of in 5 jaar een bachelordiploma behalen. De lessen worden tijdens de 3 eerste jaren (Graduaat) georganiseerd op 3 avonden per week. De laatste 2 jaren (aanvullingstraject) worden de lessen op 3 avonden in de week en op vrijdag georganiseerd. Voor de andere afstudeerrichtingen binnen het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde (Toegepaste informatica, Management assistant, Bedrijfsvertaler-tolk en Rechtspraktijk) zijn eveneens aanvullingstrajecten mogelijk, zij het met meer contactmomenten overdag.

Meer informatie hierover kan je terugvinden in onze infobrochure.

Combinatie werken/studeren