Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Finance

Korte omschrijving

Onze kenniseconomie wordt voortdurend dynamischer. Hierdoor stijgt de vraag naar polyvalente medewerkers met maximale inzet. Een financiŽle basiskennis is meer dan ooit gewenst. Heb je zelf geen financiŽle achtergrond of wil je deze kennis terug up-to-date brengen? Dan is dit postgraduaat voor jou de ideale manier om je verder te ontwikkelen. Het postgraduaat Finance biedt je de mogelijkheid om je basiskennis van financieel management te verbreden waardoor jouw marktwaarde zal stijgen. Geen overbodige theorieŽn maar relevante informatie van financiŽle instrumenten worden aangereikt. Je wordt gestimuleerd om op een doordachte en creatieve manier de theoretische kennis in de praktijk om te zetten. Aan de hand van talrijke voorbeelden wordt het verband met de realiteit gelegd. Tevens wordt er bijzondere aandacht besteed aan de dagelijkse praktijk van een vastgoedkantoor.

De opleiding wordt ingevuld door een gespecialiseerd team van gastdocenten, waardoor je rechtstreeks kan leren uit de ervaring van professionals uit het bedrijfsleven.

Praktijkgetuigenis

”Het financiewezen blijft een uitermate boeiende en diverse wereld, met een belangrijke impact op het dagelijkse leven! Denk maar aan het veelvuldig gebruik van je bankkaart, de financiering van je wagen of onroerend goed tot het beheer van grote vermogens, meedenken met ondernemers en het verzekeren van alle belangrijke aspecten van het leven. De lijst met financiŽle oplossingen lijkt quasi eindeloos. Nu investeren in een degelijke financiŽle kennis is dan ook een absolute aanrader en misschien zelfs de basis van een uitdagende carriŤre in financiŽn.”

dhr. Vincent Devries, kantoordirecteur KBC Hasselt en oud-student PHL

 

Klik hier voor meer informatie:

  • Over de opleiding
  • Praktische informatie
  • Inschrijven
  •