Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Vacatures/Stages

PHL-Congress biedt je een inspirerende en dynamische (werk)omgeving om je talenten maximaal te ontplooien en optimaal te benutten. Wij zijn een groeiend centrum waar teamwork, flexibliteit en klantgerichtheid een must zijn. Een organisatie waar de medewerkers trots op zijn en waar ze bij willen blijven horen. Uiteraard horen hier marktconforme arbeidsvoorwaarden bij. Heb je interesse en ben jij de persoon met ambitie en doorzettingsvermogen?

Klik hier voor het actuele aanbod van vacatures of om spontaan te solliciteren. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht van eventuele interessante vacatures.

Wij zoeken een stagiair(e) die enthousiast, communicatief vaardig, leergierig en administratief goed georganiseerd is. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig uitstekend werken. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen & uitdagingen. Je stage duurt minimum 1 maand zodat je ook de kans krijgt om iets bij te leren. Een stage is de ideale kans om een visitekaartje van jezelf achter te laten en een goede stagiair(e) laten we niet gaan! Meer informatie?

Bel naar +32(0)11 23 87 55, stuur een mailtje naar congress@phl.be of spring gewoon eens binnen bij ons om je voor te stellen!

 PHL-Congress - Elfde-Liniestraat 23a - B-3500 Hasselt - t +32(0)11 23 87 55 - congress@phl.be