Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Route & Parking

PHL-Congress is in BelgiŽ perfect strategisch gelegen op het kruispunt met Nederland, Duitsland en Luxemburg en vlot bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. De bereikbaarheid met zowel privť- als openbaar vervoer is optimaal. Vanuit PHL-Congress ligt het centrum van de stad Hasselt op wandelafstand. 

PHL-Congress

Elfde-Liniestraat 23a

B-3500 Hasselt

t +32(0)11 23 87 55

Google maps

PHL-Congress ligt op de Campus Elfde Linie, die ligt aan de grote ring van Hasselt, aan de de kruising van de Gouverneur Verwilghensingel en de Elfde-Liniestraat.

Met de auto

Vanuit Brussel: u neemt de E40 autosnelweg in de richting van Luik. Vervolgens (in de buurt van Leuven) neemt u de E314-A2 in de richting van Aken. Dan (voorbij de afslag Lummen) neemt u de E313 in de richting van Luik. U neemt afslag 28 (Hasselt-Zuid).

Vanuit Luik: u neemt de E313 autosnelweg in de richting van Antwerpen. Neem afslag 28 (Hasselt-Zuid). Na het verlaten van de E313 op afslag 28, neemt u links in de richting van Hasselt en rijdt u zo’n 100 meter verder. Bij het tweede verkeerslicht slaat u rechts af (richting Eindhoven) en volgt u de Grote ring tot aan het zevende verkeerslicht waar u links afslaat. Deze straat is de Elfde-Liniestraat.

Parkeren: De eigen gratis parkings en de omliggende gratis parkeerterreinen zijn in de meeste gevallen voldoende om het parkeeraanbod op te vangen.

Met het openbaar vervoer

Trein

Vanuit Brussel: in Brussel-Zuid neemt u de IC naar Hasselt.

Vanuit Luik (station Guillemins): u neemt de IR C in de richting naar Antwerpen.

Vanuit Antwerpen (Centraal station): u neemt de IR C in de richting van Luik (LiŤge).

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Nationale Maatschappij van de Belgische Spoorwegen: www.nmbs.be

U kunt taxi’s vinden aan de ingang van het station van Hasselt. Een taxi naar de PHL kost ongeveer € 5. Campus Elfde Linie ligt op 15 minuten wandelen van het station.

Bus

Aan het station in Hasselt kunt u de bus H2 (perron 4) nemen. Deze komt aan in de Elfde-Liniestraat (afstapplaats Kapermolen). PHL-Congress ligt naast de bushalte.

Meer informatie vindt u op www.delijn.be 

Klik op het route- & parkingplan

 


 PHL-Congress - Elfde-Liniestraat 23a - B-3500 Hasselt - t +32(0)11 23 87 55 - congress@phl.be