Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Interne opleidingen

PHL-Congress organiseert uiteraard niet uitsluitend opleidingen voor externen, maar ook voor de eigen studenten en personeelsleden.

PHL-Congress staat jaarlijks in voor de organisatie van de introductiecursussen. Deze zijn gericht naar PHL-studenten die onvoldoende basiskennis hebben opgedaan over een bepaald vak dat ze voor de opleiding van hun keuze nodig hebben. De introductiecursus is een eerste vakinhoudelijke kennismaking die de overgang tussen middelbaar en hoger onderwijs moet vergemakkelijken. Deze cursussen worden gegeven in de twee weken die voorafgaan aan de start van het academiejaar.
PHL-studenten kunnen in een aantal gevallen deelnemen aan de studiedagen, symposia of opleidingen die door of in de PHL worden georganiseerd, en dit aan zeer uitzonderlijke voorwaarden die per organisatie worden vastgelegd. Klik hier om de agenda te raadplegen. 

Ook voor PHL-personeelsleden worden heel wat interne vormingen en opleidingen georganiseerd. Klik hier voor meer informatie.

Heb je zelf een idee of een interessant onderwerp? Aarzel dan niet om ons telefonisch op +32(0)11 23 87 55 of via mail congress@phl.be te contacteren! 

 PHL-Congress - Elfde-Liniestraat 23a - B-3500 Hasselt - t +32(0)11 23 87 55 - congress@phl.be