Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Inspire!

Locatie: Gebouw D (zaal Pacioli) - campus Elfde Linie

28/4/2009 19:00 - 28/4/2009 21:00

Doelgroep: studenten.

Word jij een 'nine to five'-slaaf of zal je tijd tekort hebben?
Word jij een nummer in een bedrijf of nummer 1 in de markt?
Zal je vloeken door de nieuwe instructies van je baas of zal je zelf de lakens uitdelen?
Zal je jezelf over de inkomdrempel moeten sleuren of zal je met trots de deur binnenstappen?

Neig je telkens naar het tweede?
It's time to get inspired and leave your mark!

Tijdens 'Inspire!' komen sterke ondernemers met sterke merken uit de leefwereld van studenten hun verhaal brengen van hoe ze klein begonnen en doorgroeiden naar de number 1 spot. Geen saaie 100-tips presentaties, geen monotoon getetter over facts & figures, geen slaapverwekkende statistieken ... HELL NO! Forget it! Op een leuke en ontspannende manier komen zij verhaalgewijs hun ondernemersreis vertellen, met pikante details, leuke anekdotes en toffe momenten. Maar ook tranentrekkers, tegenvallers en dipjes zullen niet ontbreken!

Deze groot-inspireerders, avonturiers en rolmodellen zijn:

  • Eric Bergeys, oprichter en CEO van 'Kreatos': Hij begon op 20-jarige leeftijd met zijn eerste salon in Antwerpen. Wie is op de dag van vandaag nog nooit in 1 van de momenteel meer dan 100 salons geweest voor een vers coupeke?
  • Karine Valy, oprichter van 'La Bottega', winnares Womed Award 2007: Zij zette de stap van sociaal assistent naar eigenares van schoenenwinkel nr. 32 in Hasselt. Honderdduizenden paartjes later is ze nr. 1 in Hasselt en laat ze haar voetafdruk achter als winnares van de Womed Award 2007.

De bedoeling is studenten een beeld te laten krijgen over wat het ondernemerschap inhoudt, hoe het leven van een ondernemer elke dag is, hoe geweldig hard je carrière kan evolueren, wat je met je eigen zaak kan winnen, maar ook wat je ervoor moet laten!

 

Praktisch

Wanna get inspired? Mail je naam en huidige opleiding naar en breng de bevestigingsmail mee naar 'Inspire!'
Capaciteit: maximum 120 studenten.