Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Internationalisering

Elk departement van de PHL is actief betrokken bij de groeiende Europese integratie en werkt mee aan een groot aantal internationale programma’s en projecten in de V.S., Afrika, Europa en AziŽ.

De ligging van de PHL in het hart van de Euregio Maas-Rijn maakt onze hogeschool ook tot een aantrekkelijke partner om samen te werken met instellingen van hoger onderwijs en de bedrijfswereld in de provincie Nederlands-Limburg, Luik en in de regio Aken. 

We werken volop aan het verbeteren en verruimen van het studiecurriculum, waarbij we inspelen op het groeiende internationale karakter van de arbeidsmarkt en met de nieuwe vaardigheden die deze omgeving vereist. Om jou succesvol de internationaal gerichte arbeidsmarkt te kunnen laten instappen, bieden we je dan ook de kans een belangrijk deel van je studie af te werken aan een van onze zorgvuldig geselecteerde partnerinstellingen, of stage te lopen in het buitenland. 

 

De PHL biedt je een joint-degree aan in dpt. PHL-Business, waarbij je een diploma kan ontvangen van ons en van onze Waalse partner. Daarnaast bieden we een hele reeks mogelijkheden in het kader van Europese programma’s zoals Erasmus,  Comenius en Erasmus Belgica. 

De internationale studenten brengen de wereld naar onze campus. Via allerhande culturele activiteiten, maar ook gewoon dagdagelijks in de les, kan je kennismaken met de wereld van morgen en zelfs mee bepalen hoe die er gaat uitzien. Via gesprekken en interactie met deze studenten leer je Vlaanderen en onze cultuur door andere ogen zien, maar ook de internationale studenten leren ons van een andere kant kennen. Of je dit serieus aanpakt, of met een hoge studentikoze fun factor bepaal je helemaal zelf!

 

Internationalisering
Wendy Danko
CoŲrdinator Dienst Internationalisering
Elfde-Liniestraat 23 – Blok D
tel. 011 23 86 44
fax 011 23 86 41