Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
Mobile Vikings hanteert uniek business model
10/5/2012

“ De ontbijtsessies “Manager@Breakfast” passen in onze strategie om de studenten te stimuleren rond ondernemerschap.   Succesvolle bedrijfsleiders komen tijdens Manager@Breakfast vertellen over hun managementvisie, de valkuilen, de successen, hun business model, enz.”, zegt Jean-Pierre Segers, departementshoofd van het dpt. PHL-Business van de Provinciale Hogeschool Limburg (PHL).

Op dinsdag 10 mei 2012 was Hans Similon (Mobile Vikings | https://mobilevikings.com) onze gast als afsluiter voor dit academiejaar.
Mobile Vikings is een kleine operator die het netwerk van BASE gebruikt en zet de jongste twee jaar een opmerkelijke groei neer. Terwijl het aantal abonnees in 2010 nog beperkt bleef tot 5.000 “wordt naar verwachting deze week de kaap van de 100.000 gehaald”, zegt Hans Similon.

 Het business model van MV is uniek en wijkt af van de norm: geen verkopers die de baan op gaan, geen marketingbudget, geen flagshipstores.  Het succes is oa. gebaseerd op de sociale media en de Vikings Community.   Zo worden bijvoorbeeld apps ontwikkeld binnen de community.   Het is de bedoeling van Frank Bekkers en Hans Similon om het succes in België ook internationaal uit te rollen.

 Er waren 400 studenten marketing en toegepaste informatica present op Manager@Breakfast.

Verschenen

Lees hier het artikel op Repsite.Bizz: http://www.repsite.biz/repsite.php?ai=&job=bericht&id=374

Lees hier het artikel in HBVL: http://www.hbvl.be/limburg/hasselt/guid/nj-e70a8991-363a-4650-9c58-3d09e7d39bd5.aspx?preview=1