Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
TOURNEE MEDICALE op PHL-campus Hasselt centrum!
18/10/2011

ʻTournée Médicaleʼ is een platform gericht op toekomstige (para-) medici. We leggen voornamelijk de focus op studenten die in de toekomst van start willen gaan met een eigen praktijk. We trachten hen zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden zodat de stap naar het zelfstandige statuut minder groot wordt..

Tournée Médicale gaat van start aan het begin van het academiejaar en eindigt in juni. We leven een jaar lang mee met onze fans en volgen hen zo goed mogelijk op.Vanaf oktober trekken wij met onze campustour langs Vlaamse hogescholen en universiteiten waar we onszelf voorstellen aan het hele studielandschap. Via ludieke en tegelijkertijd informatieve acties houden we contact om hen uiteindelijk weer te ontmoeten op één van onze roadshows in de lente.

 Eindigen doen we met de distributie van onze starterscheques in juli.De uitvalsbasis van het hele project is de website www.tourmed.be. Hierop worden alle evenementen aangekondigd en publiceren onze partners informatie (mbt de opstart van een praktijk, afstuderen, verder studeren, vrijwilligerswerk, werken in het buitenland, …).Gaandeweg zou deze campagne een vaste waarde moeten worden in dit landschap. Ervaring leert ons immers dat er een draagvlak is voor gebundelde en eigenzinnige toenadering naar studenten toe. Afgelopen editie kan dit enkel maar bevestigen.

Op dinsdag 18 oktober 2011  kwam niemand minder dan Axl Peleman op de campus van dpt.PHL- Healthcare spelen