Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
PHL-Music levert eerste hit af
19/7/2011

Anton Clijmans uit Heusden-Zolder scoort de clip voor zijn eerste single 'Ur Eyes'. Het filmpje is namelijk genomineerd voor het Incubate Film Festival in Tilburg.

Anton studeerde net af aan het dpt. PHL-Music van de Provinciale Hogeschool Limburg (PHL) en  bracht zopas onder de naam 'Sabena' de single 'Ur Eyes' uit. "De groep en de clip maakten deel uit van mijn afstudeerdproject", zegt een tevreden Clijmans. "In de clip speel ik de ietwat nerdy professor die via kabels verbonden is aan de andere muzikanten. Via Facebook stuur ik mijn instructies naar hen die ze dan op het podium uitvoeren. De videoclip circuleerde eerst een tijdje binnen de school en is uiteindelijk via docenten terechtgekomen bij een muzieklabel.

Vanthilt is fan

Ondertussen kan je mijn werk ook kopen via iTunes en is de clip genomineerd voor het Incubate Film Festival in Tilburg midden september. Zelfs Marcel Vanthilt is grote fan." Clijmans schrijft zelf zijn teksten en muziek. "Maar mijn stem is niet zo goed: het zingen laat ik dus aan anderen over." Voor Sabena werkte hij samen met actrice Nathalie en muzikant Prince. "Prince kwam uit het asielcentrum, maar heeft intussen de nodige verblijfsdocumenten", zegt Clijmans. "Hij is de zoon van een Ghanees stamhoofd en is de eerste opvolger als stamhoofd. Hij is in navolging van zijn vriend Kaye Styles naar België gekomen om het te maken in de muziekwereld."

 

Klik hier voor de clip: http://www.youtube.com/watch?v=20bQLL3xV8Y&feature=player_embedded

 

meer info:
Anton Clijmans

0485/190772