Student Personeel Alumni Werkveld International Vacatures

ZoekenRSSactuele pagina downloaden als PDF
PHL-Mindscapes

Het departement PHL-Music kreeg van de hogeschool de opdracht een PHL-song uit te werken. Het Hasseltse productiehuis Cinéarte zorgde voor de bijhorende clip. Er is hard aan gewerkt, en het resultaat mag gehoord en gezien worden!

 

Download song (MP3)

Download songtekst

Fotoreportage Making of

In de media

 

Mindscapes’ vertelt het verhaal van een jonge student die zijn gedachten laat afdwalen naar alle departementen. Hij laat zich leiden door impressies en verdrinkt soms volledig in ‘vakterm-woordenstromen’. Hij beschrijft zijn hersenspinsels (Engels: mindscapes) over alle mogelijke opleidingen aan de hogeschool.

Het creatieve brein achter de song is Reinhard Deman, de song en lyrics zijn van zijn hand, met de steun van docenten van het departement PHL-Music.

Drums Antoni Foscez - guitar Maxim Helincks - mondharmonica Ben Lambrechts - backing vocals Elien Boermans & Lien Moris - mixed/mastered by Pieter De Porre, Werner Viaene en David Vandenborn.

Het Hasseltse productiehuis Cinéarte tekende voor de productie van een bijhorende videoclip. Cinéarte is de maker van clips voor o.a. Radical Slave, het splinternieuwe no wave-project van Dirk Swartenbroeckx van Buscemi, Mauro Pawlowski en Remo Perotti. Vooral deze laatste beloofde er als regisseur een ongelofelijke clip van te maken, en hij hield zijn belofte: het resultaat mag eveneens gezien worden !
Regie: Remo Perrotti - regie assistent: Levi Calcagnile - camera: Oguzhan Arslan - producer: Johan Vancauwenbergh - postproductie: Remo Perrotti & Levi Calcagnile.  

We konden rekenen op de medewerking van heel wat enthousiaste studenten, waaronder:  
- voor PHL-Music: Reinhard Deman (zanger), Dorien Daens (backing vocal) en An Denteneer (backing vocal)
- voor PHL-Business: Matthias Cauwenberghs (zakenman) en Inge Beulen (secretaresse)
- voor MAD-faculty (kunst): Alexandra Schouten (kunstenares)
- voor PHL-Healthcare: Nele Castro (verpleegster) en Davy Steuckers (vader)
- voor PHL-Education: Cathy Vandermeeren (lerares), Davy Steuckers, Dorien Daens, An Denteneer, Jenny Stieglitz, Elke Knoops en Matthias Cauwenberghs (leerlingen klas)
- voor PHL-Bio: Elke Knoops (laborante) en Tom Adriaenssens (laborant)
- voor PHL-Architecture: Davy Steuckers (architect)
Voor het intermezzo op de mondharmonica zorgde algemeen directeur Ben Lambrechts.

Met dank ook aan de departementencampusbeheer en de dienst communicatie van de PHL.